REPREZENTANȚA GLOCK ROMÂNIA

DATE DE CONTACT

Telefon: 021 - 233 8867

Mobil: 0744 58 58 02

Fax: 021 - 231 9734

Adresa: Str. PARIS 67 , Sector 1,

BUCUREȘTI

E-mail: contact@pistoaleglock.ro

LUNI - VINERI: 09:00 - 16:00

 

DISTRIBUITOR UNIC ÎN ROMÂNIA

DATE FISCALE

LOTUS DISTRIBUTION & SERVICE S.R.L.

Sediu: Str. PARIS 67 BUCURESTI

Registrul comertului: J40/2717/2001

CUI: RO 13766116

 

Compania Glock a fost înfiinţată în 1963 ca o societate 100% proprietate privată în vederea producerii diverselor componente de plastic şi oţel.

Datorită legăturilor strânse cu mediul militar austriac au fost dezvoltate şi vândute cu succes în anii 1970 diverse produse către armata Austriacă, ca de exemplu cuţite de luptă, baionete, lopeţi de infanterie, grenade de antrenament şi benzi cartuşe pentru puşti mitralieră.

Datorită acestei cooperării de succes cu armata austriacă, GLOCK a fost invitat să participe la o licitaţie pentru înlocuirea armamentului armatei austriece. Domnul GLOCK, care beneficia de experienţă în fabricarea de produse de plastic şi oţel, a cules informaţii de la armata austriacă legate de principalele cerinţe pentru o nouă generaţie de pistoale de serviciu. A studiat sistemul pistoalelor convenţionale disponibile şi în cele din urmă a decis să creeze un nou pistol. Design-ul trebuia să satisfacă nevoile celui care îl va exploata în ceea ce priveşte uşurinţa în operare, întreţinere, siguranţă, capacitatea încărcătorului, durabilitate, etc.

In 1984 prima ţară membră NATO, Norvegia, a decis să standardizeze GLOCK 17. În consecinţă GLOCK 17 a fost adoptat ca produs regular NATO, produsele companiei intrând, începând cu anul 1984, în dotarea armatelor, poliţiilor şi trupelor speciale din astăzi 100 de ţări, iar producţia a depăşit 7.000.000 de bucăţi, în această cifră regăsindu-se un număr apreciabil de pistoale aflate în dotarea Ministerului Internelor şi Reformei Administrative (din 1995), Armatei Române, Poliţiilor Comunitare, a altor instituţii cu atribuţii în domeniul apărării naţionale precum şi la persoane fizice autorizate.

 

 

 

 

 

Începând cu anul 2003, Guvernul României, prin Departamentul Comerţului Exterior a autorizat înfiinţarea REPREZENTANŢEI FIRMEI GLOCK GmbH AUSTRIA în România, având ca activitate asigurarea prospectării pieţei, consultanţă tehnică şi service pentru produsele GLOCK.

Odată cu înfiinţarea reprezentanţei române a fost deschisă calea unei colaborări cu industria de profil din România, care s-a concretizat prin realizarea de loturi de produse pentru Autorităţile Române folosind infrastructura pusă la dispoziţie de partenerul nostru român şi de asemenea a montajului unor loturi importante de produse similare destinate pieţei externe.

Armurierul în România a companiei GLOCK GmbH Austria, este S.C. LOTUS distribution & service srl, societate care comercializează produsele GLOCK şi efectuează service-ul acestora.

Reprezentanța și distribuția pistoalelor GLOCK în ROMÂNIA